Terschelling-09
Over ons

De Bedstied

“Toe aan een nieuw avontuur en uitdagingen na 25 jaar De Bedstied”

Het nieuwe avontuur is door de jungle van het internet manoeuvreren. De Bedstied is gestart uit liefde voor het eiland Terschelling en het gevoel van buitenleven.

De afgelopen 25 jaar hebben we veel van onze favoriete merken mogen verkopen. Ondanks de verkoop van de winkel willen we dit blijven doen in onze gelijknamige webwinkel De Bedstied.

Mogen wij ons eiland gevoel ook met jou delen? Wees welkom!
De merken

Noble Wilde & Irelands Eye

“We nemen twee van onze favoriete merken mee die aansluiten op avontuurlijke eiland gevoel” 
De gekozen merken sluiten haarfijn aan op onze visie. Ze spreken niet alleen het eiland gevoel en de avontuurlijke kant van De Bedstied uit, maar zijn ook duurzaam en bestaan uit natuurlijke materialen. Noble Wilde uit Nieuw Zeeland is een bijzonder lichtgewicht product, een combinatie van merinoswol opossum vacht en zijde. Hierdoor warm in alle omstandigheden en ongelofelijk fijn om te dragen. Ierlands Eye belichaamt het ruige buiten leven van Ierland in een combinatie van wol met cashmere. Met deze succesvolle combinatie hopen wij dit over te kunnen brengen bij u.
merken-3
ireland-eye-tower
Het echte eiland gevoel

De visie

“We hopen zo veel mogenlijk mensen een voorproefje van het echte eiland gevoel te kunnen geven” 
De Bedstied staat voor het eiland gevoel en het avontuurlijke buitenleven. Door dit samen te voegen met de duurzaamheid van Noble Wilde en Irelands Eye willen we dit graag met u delen. Wij hopen u te kunnen inspireren en onze site te ontdekken en op reis te gaan in de prachtige wereld van duurzame natuurlijke materialen.